eCommerce on a professional level

Magento is wereldwijd het meest gebruikte platform voor het realiseren van webshops, 23% van alle webshops is gemaakt met Magento. WooCommerce staat op nummer twee met 14,8%. Hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen deze twee platformen zijn er ook belangrijke verschillen.

magento logo magento logo
Laat uw eigen Magento webshop bouwen

Het grootste verschil tussen deze twee is dat Magento een ecommerce platform is, WooCommerce daarintegen is een Wordpress plugin waardoor de webshop gebruik maakt van een CMS en interface oorspronkelijk bedoeld voor blogs.

Dit verschil wordt duidelijk wanneer het aantal producten in de webshop begint te groeien. WooCommerce begint bij 2500 producten een enorme vertraging in paginasnelheid op te lopen, Magento kan zonder problemen een ongelimiteerd aantal producten verwerken.

Voordelen van een Magento webshop

Veel functionaliteiten die standaard in Magento te vinden zijn zoals cross-selling, up-selling, product bundels, bestel geschiedenis van klanten, europese betaal- en verzendmogelijkheden om er maar een paar te noemen, zijn voor WooCommerce alleen te verkrijgen via plugins. Plugins worden door derde partijen gemaakt en zijn vaak het doelwit van kwaadwillende aanvallen. Tevens maakt het installeren van meerdere plugins een website trager en vergroot het gevaar op conflicten.

Producten kunnen in Magento een ongelimiteerd aantal attributen hebben, zoals grootte en kleur. Klanten zijn eerder geneigd een product te kopen als de webshop duidelijk te navigeren is. Daarom biedt Magento de mogelijkheid om meerdere zoekfilters op deze attributen toe te passen waardoor klanten sneller het gewenste product vinden. WooCommerce kan maar op 1 attribuut per zoekopdracht filteren.

Een krachtig onderdeel van Magento is dat er een online koppeling met uw huidige voorraad-, boekhouding-, kassa- en ERP-systeem gemaakt kan worden. Hierdoor kan Magento ook gekoppeld worden met de voorraad van een fysieke winkel.

Uitgebreide functionaliteiten

Magento komt met alle functies die u nodig heeft.
U kunt direct aan de slag.

Analytics

Met magento kunt u alles wat op uw
webshop gebeurt bijhouden.

Koppeling met externe systemen

U kunt Magento samen gebruiken
met uw huidige voorraadsystemen.

Magento bezit over een uitgebreide analytics tool waarmee u de verkoop, meest bezochte producten, voorraad, gebruik van coupons, zoektermen en nog veel meer kunt bekijken.

Bovenop de enorme hoeveelheid aan standaardfuncties is Magento ook prima uit te breiden met extenties. Door razendsnelle integratie liggen ook functies zoals nieuwsbrieven, giftcards en koppelingen met affiliate producten binnen handbereik.

Bij Third Floor Design zijn we gespecialiseerd in het maken van Magento webshops. Door onze experts op het gebied van user experience, design en webdevelopment kunnen wij u een goed werkende en doordachte webshop aanbieden die resultaten oplevert.

Onze jarenlange ervaring met Magento zorgt ervoor dat wij uw webshop inrichten en ontwerpen voor meer conversie, overzicht, tijdbesparing en groei.

Recente
Magento webshops

Magento webshop workflow

Maak kennis met onze workflow, om te zien hoe wij te werk gaan met uw toekomstige project.

Afbeelding van webapplicatie workflow Third Floor Design Afbeelding van webapplicatie workflow Third Floor Design